LEGO Technic: Jeep Wrangler 42122

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Orice copil pasionat de vehicule va fi mândru să aibă o mașină 4X4 performantă. Acum poți transforma acest vis în realitate cu modelul de jucărie Jeep Wrangler LEGO Technic (42122). Băieții și fetele de 9 ani și mai mari se vor distra explorând această emblematică mașină de teren. Există un buton pentru a acționa direcția frontală, iar puternica suspensie axială articulată va permite copiilor să se delecteze testând modelul pe obstacolele din locuință. Plin de detalii autentice Cu uși și capotă care se deschid, scaune rabatabile în spate, anvelopă de rezervă de dimensiuni normale, branding de Jeep clasic, această jucărie distractivă aduce copiii mai aproape ca niciodată de adevăratul Jeep Wrangler Rubicon. Schema de culori atrăgătoare galben și negru face ca acest model să arate minunat în acțiune sau expus la vedere. O provocare antrenantă pentru micii constructori LEGO Lumea LEGO Technic oferă jucării de construcție avansată pentru micii fani LEGO pregătiți pentru o nouă provocare distractivă. Cu mecanisme realiste, aceste jucării de colecție sunt o modalitate excelentă de a prezenta copiilor concepte de inginerie.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?