LEGO Technic: Lamborghini Sián FKP 37 42115

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Pentru o evadare din realitate, nimic nu se compară cu o raită într-o super mașină sport de primă mână. Acum poți recrea acea senzație și poți lua o pauză din agitația de zi cu zi, cu acest uluitor set de construcție Lamborghini Sián FKP 37 LEGO Technic. Reproducând designul vizionar al mașinii originale, acest model la scară 1:8 are o mulțime de detalii autentice, care te aduc mai aproape ca niciodată de original. O construcție captivantă, cu o piesă de expus uluitoare de admirat. Trăiește forța inconfundabilă și aspectul mașinii Lamborghini Sián FKP 37, lăsându-te captivat de acest set de construcții LEGO Technic (42115). Cu detalii superbe, modelul mașinii este o reprezentare fidelă a originalului Sián FKP 37 de culoare verde deschis atractivă, cu jante aurii. Frumusețea este în detalii Funcțiile autentice includ transmisia cu 8 trepte activată de schimbătorul de viteze mobil, motorul V12 cu pistoane în mișcare și tracțiunea pe 4 roți. Folosește volanul pentru a poziționa mașina, apoi verifică suspensia din față și din spate. Precum mașina sport cu dimensiuni normale, acest model de mașină are clasicele portiere fluture cu deschidere. Dotări luxuriante Acest set de mașină construibilă îți permite să te bucuri de o pauză plăcută dând viață frumosului Sián FKP 37. Prezentată într-o cutie de lux, include o carte exclusivă de calitate superioară cu instrucțiuni de construcție, imagini și interviuri din culise. Deschide capota pentru a descoperi seria ta unică și deblochează conținut online special.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?