LEGO Toy Story 4: Aventura lui Buzz şi Bo Peep pe terenul de joacă - 10768

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Inițiază preadolescentul tău în distracția și emoția filmului Toy Story 4 cu acest adorabil set de joc LEGO 4+ 10768 Aventura lui Buzz și Bo Peep pe terenul de joacă! Acest set minunat este special conceput pentru a fi ușor și distractiv pentru copilași și preșcolari, și conține o casă de joacă cu 2 niveluri cu zonă de bucătărie, tobogan, pod, perete de escaladă, stativ cu fereastră hublou, și o placă de bază din cărămizi pentru începători care permite chiar și constructorilor de prima dată să simtă mândria de a construi clădiri, vehicule și multe altele, pe cont propriu. Setul de construcție de jucărie teren de joacă include și un carusel și tufe mobile sub podul care se deschide pentru se vedea o ascunzătoare, și un skunk-mobil. Ghidul simplu inclus pentru construcție și joacă va ajuta de asemenea tânărul căutător de aventuri să înțeleagă scopul etapelor în construcție și să-și dezvolte imaginația și încrederea pentru un început perfect în construcția cu cărămizi LEGO, într-un cadru familiar Toy Story. Include minifigurinele Buzz Lightyear, Bo Peep și Gabby Gabby. Casa de joacă măsoară peste 17 cm înălțime, 25 cm lățime și 12 cm adâncime. Caruselul măsoară peste 6 cm lățime și 7 cm adâncime. Skunk-mobilul măsoară peste 14 cm lungime și 3 cm lățime

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?