Logico Primo cartonaşe cu sarcini - Modele - în lb. maghiară

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Logico Primo cartonaşe cu sarcini Modele - în lb. maghiară este un joc inovator de învățare, care poate fi integrat în programa elevilor, dezvoltând astfel abilitățile copiilor. Sarcinile jucăuşe vor dezvolta percepţia, concentrarea, cunoașterea cantităților și culorilor, orientarea spațială, expresia lingvistică, cunoașterea atribuțiilor și relațiile cauzale. Cardurile pot fi utilizate cu cadrul PRIMO. Cadrul este ușor de utilizat, îmbunătățește percepția vizuală, coordonarea ochilor și a mâinilor.

Accesorii: 16 cartonașe cu sarcini

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.
Produse populare similare – pe astea le cauţi?