Make It Real: set de creat bijuterii - comori curcubeu

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Brățări la modă în toate cantitățile!
Cu setul de brățări Make iIt Real Charm Bracelet Set, fetițele pot face bijuterii unice, strălucitoare și foarte elegante pentru ele sau pentru micile lor prietene. Setul de comori curcubeu are tot ce ai nevoie pentru a crea: 156 de mărgele de diferite mărimi, inclusiv galbene, magenta, portocalii, mov, perlate și argintii; fire elastice translucide și colorate; și 3 brelocuri speciale (fluture, margaretă și curcubeu) pentru a adăuga o notă unică.

Instrucțiunile ilustrate îi vor ajuta pe copii să își confecționeze propriile bijuterii, iar bijuteriile finisate îi vor transforma cu siguranță în vedetele școlii lor.

Activitatea creativă dezvoltă abilitățile motorii fine și creativitatea copiilor, introducându-i în același timp în procesul meticulos de design și ajutându-i să se exprime.

Lungimea firului translucid: 1,5 metri
Lungimea firului de nailon: 0,6 metri
Dimensiunea ambalajului: 16 x 25 x 3,6 cm

Accesorii: 1 tavă, 1 fir elastic translucid, 2 fire de nailon, 156 de mărgele de diferite culori și mărimi, 3 brelocuri speciale, 1 ghid ilustrat.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?