Matcbox: Jurassic World 2. - Mașinuță '93 Ford Explorer

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Maşinuţa '93 Ford Explorer călăuzește fanii în lumea Jurassic World 2.. Matchbox este o marcă legendară, cunoscut şi preferat de toate generaţiile! Extinde colecţia ta şi retrăieşte scenele văzute în film cu vehiculele Matchbox Jurassic World. Adună toate maşinuţele Matchbox realizate din material plastic şi metal şi bucură de joacă fără sfârşit! Vehiculele sunt disponibile separat, iar disponibilitatea se poate modifica. Culorile și decorațiunile pot varia.

Dimensiuni de ambalare: 11 x 4 x 17 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.
Produse populare similare – pe astea le cauţi?