Matchbox: Collectors - Mașinuță Drag Beetle

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cu modelele realiste de la Matchbox, te așteaptă experiențe și aventuri realiste - pe patru roți. Această serie de colecție premium cuprinde modelele preferate ale marilor orașe ale lumii. Setul include mașini realizate la scara de 1:64 deosebit de detaliate și realiste, cu roți cu efect de cauciuc și ornamente remarcabile și piese inovatoare, mobile pe unele modele. Fiecare mașinuță este realizată pe baza modelului real, cu caracteristicile sale detaliate în calitate Matchbox.
Vehiculele sunt disponibile separat. Acest pachet include mașinuța Drag Beetle. Culorile și decorațiunile pot varia.

Dimensiuni de ambalare: 13 x 16 x 4 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.
Produse populare similare – pe astea le cauţi?