Matchbox: Set de 5 maşinuţe - Coffee Cruisers III

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Pentru o experiență reală de conducere ai nevoie de un vehicul bun, iar dacă dorești să fi siguri, merită să o alegi cea potrivită pentru fiecare ocazie din mai multe vehicule. Aceste pachete includ 5 mașinuțe, fiecare este o copie fidelă a modelelor reale.
Setul de 5 mașinuțe Matchbox poate fi cadoul perfect. Fiecare dintre cele 12 selecții tematice include 5 mașinuțe speciale, cum ar fi mașini de poliție, rulote și remorci. Fiecare mașinuță a fost creat pe baza modelului real, cu caracteristicile sale detaliate și în calitatea Matchbox.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.
Produse populare similare – pe astea le cauţi?