Monster Flex: Figurină monstru care poate fi întins, seria 4 - King Skeleton

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Fiecare figurină monstru Monsterflex este înfricoșătoare. Sunt speciale datorită faptului că pot membrele lor pot fi întinse aproape la nesfârșit și nu se vor rupte. Pot fi trase apucându-le de mâini și picioare, sunt gata de luptă, sunt din cauciuc puternic, materialul va rezista!
Băieții pot acum colecta monștrii speciale și celebre din această serie.

Întreaga colecție constă din 14 monștri noi, toți disponibili în magazinul nostru web.

Înălțimea figurinei: 12 cm
Dimensiuni de ambalare: 24 x 17 x 5 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.
Produse populare similare – pe astea le cauţi?