NERF N-Strike Elite: Blaster Rhino-Fire

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Bucură de experiența jocurilor militare la un nou nivel cu NERF N-Strike Elite, cu arma de jucărie uriașă NERF N-Strike Elite Rhino-Fire, cu ajutorul cărui poți fi garantata un tip dur pe câmpul de luptă. Specialitatea armei cu dimensiune uriașă constă prin designul cu tambur, mulțumită cărui este potrivit pentru foc continuu, și permite să lansați zeci de proiectile de spumă în doar câteva secunde până la o distanță de 25-30 de metri și cu precizie. Mulțumită trepiedului detașabil, arma uriașă NERF N-Strike Elite: Rhino-Fire puteți utiliza dintr-un cuib de mitraliere camuflat, unde garantat veți fi protejat de focul inamic. Prin scoaterea trepiedului poți ieși din acoperire, și poți deschide foc împotriva adversarilor în timp ce alergi. Încarcă proiectilele de burete în tamburi, fixează-le pe partea laterală ale armei și poată să înceapă bătălia. Este atât de simplu! Datorită construcției sale extrem de ușoare, în ciuda dimensiunilor mari ale blasterului, poate fi transportat și utilizat cu ușurință de copiii mai mici, deci nu va fi dificil să alergați cu acesta, iar jocul în sine va fi o experiență cu adevărat realistă. Pachetul conține 50 proiectile de burete NERF și 2 tamburi care pot fi încărcare cu câte 25 de proiectile. Jocul necesită 6 bucăți de baterii de tip D, care nu sunt incluse în pachet. Dimensiunea: cca. 84 cm.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Arme cu proiectile de burete din categoria

Produse populare NERF din marca