Nici: Coaty figurină de pluș - 22 cm

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Pui de urs cu trompă care își caută stăpânul!
Colecția NICI Wild Friends include animale adorabile pe care copiii le pot ține în brațe în orice moment. Ursulețul Coaty Bear with Snout, cu o înălțime de 22 cm, realizat din pluș de înaltă calitate, este maro și bej, cu nasul și ochii negri. Animalul frumos lucrat, pufos și adorabil este un răsfăț pentru fanii urșilor cu bot mare și mic deopotrivă și poate fi, de asemenea, partenerul perfect de somn pentru cei mici.

Figurina este un povestitor, care îi ajută pe copii să-și dezvolte imaginația, fantezia și abilitățile de comunicare. Jucăria de pluș se poate spăla la mașină la 30 de grade.

Figurina face parte din gama Nici Green: pentru fabricarea ei au fost folosite materiale de pluș și umplutură reciclate, ceea ce o face o alegere bună pentru familiile conștiente de mediu și cu preocupări globale.

Material: pluș
Înălțimea figurinei: 22 cm

De peste 30 de ani, NICI face fericită viața de zi cu zi a celor mici și mari cu produsele sale adorabile, de pluș, de înaltă calitate și cu caracteristici distinctive. Jucăriile NICI trec printr-un proces riguros de control al calității pentru a se asigura că și cei mici pot folosi în siguranță produsele pufoase, moi și elegante.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Figurine de pluş medii (21-40 cm) din categoria

Produse populare Nici din marca