Nici: Molang iepuraș, pernă de pluș - 30 x 40 cm

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

O pernă de iepurași Molang!
Colecția Molang de la NICI prezintă personajele adorabile din popularul serial de animație coreean, sub forma unor pernuțe de pluș drăgălașe, care constituie o decorațiune demnă și, bineînțeles, super drăguță pentru patul, canapeaua sau fotoliul copiilor dumneavoastră.

Această pernă specială de înaltă calitate în formă de iepuraș Molang este, de asemenea, partenerul perfect de somn pentru cel mic. Forma drăguță de iepuraș a pernei îi va ademeni pe micii și marii fani Molang deopotrivă să se cuibărească.
Perna se poate spăla la mașină la 30 de grade.

Material: poliester și pluș
Dimensiuni: 30 x 40 x 19 cm

Despre personaj:
Molang este un serial de animație coreean foarte popular printre copii, avându-l ca protagonist pe Molang însuși, un personaj zâmbitor, mereu vesel și adorabil. Numele personajului provine de la cuvântul "mallangmallang", care înseamnă "moale".

De mai bine de 30 de ani, NICI face fericită viața de zi cu zi a copiilor și adulților cu produsele sale adorabile și de pluș, care sunt de înaltă calitate și au caracteristici distinctive. Jucăriile NICI trec printr-un proces riguros de control al calității pentru a se asigura că și cei mici pot folosi în siguranță produsele pufoase și elegante.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Figurine de pluş speciale din categoria

Produse populare Nici din marca