Paw Patrol: SwimWays vestă de salvare

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Siguranța este foarte importantă în timpul distracției în apă și ce ar putea contribui mai mult în timpul familiarizării cu apă a unui fan Paw Patrol, decât o vestă de salvare?! Purtând vesta de salvare Swimways cu model Marshall, cei care nu știu să înoate bine vor fi vizibili în apă.

Inserțiile de spumă durabile și puternice ale vestei vor menține cu siguranță copilașul deasupra apei. Cureaua reglabilă a vestei de salvare asigură o prindere stabilă și este confortabil de purtat. Închiderea cu velcro și fermoar de siguranță permit îmbrăcarea și dezbrăcarea cu ușurință. Vesta de salvare oferă protecție solară UPF 50+. Vesta nu este potrivită pentru salvare de vieți.

Se recomanda folosirea vestei intre 18-22 kg, între 2-4 ani.
Culorile și decorațiunile pot diferi de cele prezentate în imagine.

Circumferință bust: 58 - 64 cm
Dimensiuni de ambalare: aprox. 42 x 42 x 8 cm

Accesorii: 1 vestă de salvare.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.
Produse populare similare – pe astea le cauţi?