Paw Patrol: The Movie - Marshall cu vehiculul de lux

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Fă echipă cu Marshall în misiuni de salvare mai importante și mai îndrăznețe cu vehiculul de lux care se transformă din filmul Patrula Cățelușilor! Mașina elegantă de pompieri a lui Marshall are vopsea metalică argintie, detalii și elemente grafice autentice din film și se transformă uimitor, la fel ca în film! Îmbrăcat în noua lui uniformă din film, Marshall (figurina de acțiune inclusă) este gata să salveze ziua în Golful Aventurii! Atunci când apar probleme, urcă-l pe Marshall la volanul mașinii sale de pompieri și pleacă în misiune. Împinge în jos mașina pentru a activa modul unic de transformare. Partea din spate se deschide, scoțând la iveală un tun de apă și lansator! Încarcă proiectilele incluse și lansează-le de câte ori vrei! Mașina de jucărie a lui Marshall este un cadou minunat pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani și completează perfect orice colecție de vehicule sau figurine Patrula Cățelușilor. Vehiculele de lux din filmul Patrula Cățelușilor dau viață acțiunii și emoției din film! Colecționează-le pe toate (fiecare vehicul de jucărie este vândut separat) și folosește-ți imaginația pentru a inventa misiuni de salvare pline de acțiune. Pentru și mai multă distracție, folosește vehiculul de lux cu noul turn, Ultimate City Tower (vândut separat)! Salvează ziua cu Marshall și vehiculul lui de lux din filmul Patrula Cățelușilor!
Dimensiuni de ambalare: 24 x 10 x 21 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Maşinuţe peste 20 cm din categoria

Produse populare Paw Patrol cu personajul