Piese DOTS extra - seria 1

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Copiii pasionați de artizanat și lucrul manual vor adora acest pachet cu piese DOTS extra! Gândite pentru a se potrivi cu toate seturile LEGO DOTS, aceste piese extra le oferă copiilor șansa de a-și crea propriile modele și de a le modifica pentru a se potrivi cu ținuta, starea sau decorul din camera lor.[ENTER][ENTER]Acest pachet incredibil conține 109 plăci netede colorate, care includ 20 de piese albastre-translucide cu sclipici și 10 tile-uri speciale printate.[ENTER][ENTER]Farmecul acestui set este ocazia de a fi creativ și a lăsa imaginația să zburde liber. Varietatea de culori și modele îți dă voie să îți personalizezi construcțiile DOTS în funcție de ținută sau stare![ENTER][ENTER]Încurajează pasiunea copiilor pentru proiecte DIY cu acest pachet de piese extra, care conține 79 plăci în 4 culori, 20 de piese albastre-translucide cu sclipici și piese cu 10 modele de print-uri din 16 posibile (care se nimeresc în pungă e surpriză!). Orice fan al proiectelor DIY sau a artizanatului în general vor adora acest set grozav. Brățara flexibilă și plăcile colorate vor aduce sclipirea de bucurie în ochii copiilor care îl primesc de Crăciun, de ziua de naștere sau oricare altă ocazie. Recomandat pentru copii de la 6 ani în sus. Mic și complet portabil. Acest pachet creativ este perfect pentru fetele și băieții creativi de peste 6 ani. Dă-le copiilor proiecte super tari de creație cu seturile LEGO DOTS. Acest set isteț de construit bijuterii și decorații pentru cameră oferă nenumărate posibilități și combinații!

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?