Pietre Mandala - joc de societate în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Pietre Mandala este un joc de masă abstract de familie, cu o atmosferă calmă și pașnică.
Pe măsură ce te uiți la pietricelele mici de pe plajă îndelung, cosmosul în sine se asamblează din cavalcada de puncte, forme și culori! În lumea orbitoare a mandalelor, fiecare culoare are un sens propriu, unic... și, bineînțeles, valoarea sa punctuală!
Regulile jocului de masă Pietre Mandala sunt simple, dar prezintă nenumărate posibilități și opțiuni pentru iubitorii de jocuri abstracte de strategie, iar părțile frumoase încununează experiența!

Pe parcursul jocului, jucătorii adună pietre de mandală și le așază pe tabla de colectare în fața lor pentru a aduna cât mai multe puncte. Pietrele trebuie adunate cu pricepere și așezate cu pricepere, acordând totodată atenție „sarcinii secrete”.
Participanții aleg una dintre cele 2 opțiuni de acțiune din runda lor și apoi o desfășoară. Jucătorul poate muta un artist (piatră mandala), adunându-l sau punctează. Dacă dorește să o mute, trebuie să plaseze într-un loc gol din zona de joc comună, iar apoi pietrele de sus ale celor patru coloane din jurul figurii pot fi luate numai, dar numai dacă modelul lor se potrivește cu modelul artistului, iar piatra nu este adiacentă unui alt artist. Pietrele obținute în acest fel trebuie aranjate într-un turn și jucătorul trebuie să așeze pe propria tabla.
Dacă jucătorul nu are spațiu liber pe tabla sa, el poate alege doar opțiunea de punctare. Trebuie să aleagă o culoare din care cel puțin 2 turnuri au acest disc și trebuie să puncteze toate turnurile din culoarea aleasă.
Turnurile dau puncte diferite. În cele din urmă, jucătorul trebuie să ia toate pietrele pe care le-a ales pentru a marca din propriul stoc și să le așeze pe banda de marcare a cercului din spațiul comun. Acest lucru marchează și sfârșitul jocului, poate începe evaluarea.
La punctaj, puteți număra câte mandale de culori diferite au fost adunate, sau câte de aceeași culoare, cât mai multe, etc. Mandalele colectate trebuie așezate corespunzător (conform punctajului afișat pe tabla de punctaj). La sfârșitul jocului, dacă ambele cărți de sarcină sunt completate, pot fi strânse puncte suplimentare.

Timp mediu de joc: 20-40 minute

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?