Playmobil: James Bond Aston Martin DB5 - Goldfinger Edition 70578

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

James Bond Aston Martin DB5 cu gadget-uri autentice, inclusiv scaunul de evacuare al pasagerului și plăcuțele rotative care au apărut pentru prima data în Goldfinger (1964). Numele lui este Bond, James Bond și este cel mai faimos agent secret din lume. De aproape șaizeci de ani, aventurile lui 007 au încântat fanii din întreaga lume. Fiecare nouă misiune se transformă într-o aventură plină de acțiune alimentată de cascadorii uimitoare și urmăriri cu mașini spectaculoase. În cea de-a treia apariție pe ecran în Goldfinger (1964), James Bond conduce emblematicul Aston Martin DB5 pentru prima dată. Acest Aston Martin argintiu vine cu gadget-uri autentice. În acest vehicul atemporal, 007 începe urmărirea într-o goană spectaculoasă, încercând să împiedice planurile ticălosului Auric Goldfinger. Acest set este un must-have pentru toți fanii Bond!
Dimensiunile mașinii: 38,5 x 28,4 x 9,4 cm

Accesorii: 1 mașină 3 figurine

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Playmobil: Film stars din categoria

Produse populare Playmobil din marca