Plum: Trambulină în două culori cu plasă de siguranță și protecție pentru arcuri - albastru-roz, 305 cm

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Să fie albastru? Sau roz? Într-o zi așa, într-o zi altfel.

Bureții de protecție a trambulinei Plum pot fi inversați în mai puțin de 30 de minute, astfel poate fi alegerea perfectă atât pentru băieți, cât și pentru fete. Poată să înceapă joaca distractivă care scapă de excesul de energie?


Picioarele trambulinei sunt extrem de puternice și durabile, arcurile sunt galvanizate, și datorită plasei de siguranță și a protecției pentru arcuri, utilizarea sa este sigură.
Produs pentru utilizare în aer liber. Se recomandă supravegherea adulților

Pe lângă faptul că oferă o distracție deosebită, săriturile îmbunătățesc abilitățile de coordonare și ajută la menținerea sănătății.

Capacitate maximă: 75 kg
Diametrul suprafeței de sărit: 305 cm
Dimensiunile produsului: 250 x 305 cm x 305 cm

Accesorii: Produsul este livrat în 2 cutii.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.
Produse populare similare – pe astea le cauţi?