Roundforest - joc de societate în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Pădurea-rotundă este un loc magic unde orice este posibil...
Chiar și faptul că pădurea se întoarce sub picioarele noastre după fiecare pas. Suntem împiedicați de figuri dubioase, ajutoare prietenoase și o zână deschide calea, în timpul căreia colectăm obiectele speciale pe care încercăm să le schimbăm pentru monede de argint cu fântâna magică.
Scopul nostru principal este să ajungem la Spiritul Pădurii cu trei mere de aur și să obținem legendarul inel de smarald de la el.
Ești pregătit?

Joc de societate ilustrat minunat de Pierrot, care dezvoltă gândirea strategică.

Timp mediu de joc: 45-60 minute

Accesorii: 32 cartonașe forestiere, 4 traiste, 4 figurine călători, 4 cartonașe de prezentare, 8 pachete de busole, 1 săculeț negru, 1 săculeț albastru, 52 discuri colorate, 1 panou de zână, 12 cărți de zână, 12 discuri de mere de aur, 12 discuri de eroi de basm, 39 discuri obiect, 24 mondene de cupru, 12 monede de argint, disc inele de smarald, regulile de joc.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?