Rubik: cub senzorial pentru nevăzători - 3 x 3

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cubul Rubik este pentru toată lumea!
Zaruri clasice 3x3 cu o "mică" întorsătură! Acest cub poate fi folosit și de persoanele cu deficiențe de vedere, datorită marcajelor tactile. Fiecare culoare are un marcaj diferit, astfel încât poate fi folosit atât de persoanele cu vedere cât și de cele cu deficiențe de vedere.

Un must-have pentru pasionații de puzzle-uri și jocuri logice, scopul este de a rostogoli și de a roti cubul Rubik în poziția inițială până când doar o singură culoare este vizibilă pe fiecare parte. Acasă, în deplasare, oriunde. Originalul și clasicul zar de 3 x 3 este un stimulator de creier extrem de captivant, care a captivat fanii din întreaga lume timp de zeci de ani.

Cubul Rubik's are șase fețe diferite, fiecare formată din nouă pătrate colorate. Scopul este să rostogolești și să rotești cubul Rubik în starea sa inițială până când toate fețele au aceeași culoare. Există în total 43 252 003 274 274 489 856 000 de poziții în dispunerea pătratelor, iar dintre acestea există o singură soluție bună, care poate fi deslușită prin rularea și răsucirea rândurilor. Jocul dezvoltă gândirea logică, viziunea 3D și abilitățile de rezolvare a problemelor.

Dimensiunea ambalajului: 14 x 9 x 6 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?