Sam, pompierul : vaporul de pompier Titan

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Stingerea incendiilor cu barca!
Sam, pompierul, este întotdeauna gata să lupte chiar și cu cele mai mari flăcări ... Și care ar putea fi un mijloc mai eficient de stingere a unui incendiu pe malul apei decât o barcă de pompieri ?

Barca de pompieri Titan este un vehicul bine echipat care traversează rapid spuma și are caracteristici speciale: lansatorul său de săgeți poate trage proiectile care imită apa, iar tunul său de apă poate stropi cu adevărat apă. Barca detaliată are tot ce aveți nevoie pentru salvarea profesională, cum ar fi o vestă de salvare și centuri de salvare.

Cutia îl include și pe Sam însuși, care se va confrunta cu focul în uniforma și casca sa indispensabile. Barca este fabricată din plastic durabil, cu roți atașate la fund, facilitând traversarea grădiniței sau a camerei de zi.

Cu ajutorul bărcii și figurinei, copiii pot juca diferite povești, în timpul cărora se dezvoltă imaginația, imaginația și abilitățile lor de comunicare. Jucăria este cadoul perfect pentru micii fani ai lui Sam Pompierul.

Lungimea bărcii: 32 cm
Dimensiunea ambalajului: 35 x 20 x 18 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?