Schleich Horse Club: Aventura de camping a lui Sarah - 42533

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

În setul Horse Club, Sarah și iapa Pinto pornesc la camping. Remorca în care este transportat cortul și echipamentul de-a lungul drumului poate fi trasă de cal. Când ajung, Sarah răsplătește calul cu mere verzi. După ridicarea cortului, despachetează și sacul de dormit, împreună cu figurina de pluș preferat. O veveriță mică urmărește cu interes campingul lor. Brațele și picioarele figurinei pot fi, de asemenea, mutate, iar toca poate fi scoasă.
Dimensiunile ambalajului: 24 x 19 x 7 cm.

Accesorii: figurina Sarah, figurină iapă Pinto, cort remorcă care poate fi trasă de cal, veveriță măr sac de dormit cal de pluș, căpăstru, tocă.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?