Set de decorare ouă de Paște - Modele aurii

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Care este recompensa pentru o poezie de paști? Un ou frumos decorat! Cu acest set pentru decorarea ouălor de paște, copii pot face ouă decorate cu modele aurii. Pachetul include toate cele necesare pentru creare: tablete de colorat ouă, lipici, pensulă, sclipici auriu, suporturi pentru ouă din hârtie și multe altele.

Tot ce trebuie să facă copii este să pună tableta de colorant într-un amestec de oțet și apă caldă, iar apoi, de îndată ce tableta s-a dizolvat, să scufunde oul pe care vor să-l decoreze în baia de colorant. După câteva minute, trebuie să scoată ouăle și să aștepte să se usuce. Ulterior, copiii pot desena pe ou cu un creion unde vor să aplică sclipiciul. Ca pas final, trebuie doar aplicat adezivul pe zonele desenate cu ajutorul unei pensule, să presare sclipiciul, iar oul va fi decorat în mod atrăgător.

Greutatea discurilor de vopsea: 4,2 grame
Greutate adeziv: 4 grame

Accesorii: 6 tablete de vopsea (roșu, galben, albastru, portocaliu, violet, turcoaz), pensulă, sclipici auriu, suporturi decorative din hârtie pentru ouă si alte elemente.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?