Set pentru decorarea ouălor - Ouă în coşuleţ

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Creează decoraţiune drăguţă pentru paşti! Vopseşte ouăle şi fă coşuleţe pentru ele. În set găseşti toate cele necesare pentru acestea. Înainte de vopsire este bine să curăţaţi ouăle în soluție de bicarbonat de sodiu care conține 1 litru de apă și 1 lingură de bicarbonat de sodiu. După care poţi vopsi ouăle cu ajutorul pastilelor de vopsea. Amestecă o lingură şi jumătate de oţet cu o lingură şi jumătate de apă călduţă, în care dizolvi pastila. Înmoaie oul în acest lichid timp de aproximativ 2-5 minute până când prinde culoare. Decupează părţile perforate de pe spatele cutiei, şi vei obţine suport pentru ouăle vopsite, unde poţi pune să se usuce complet. Pentru crearea coşuleţelor vei avea nevoie de o foarfece. Decupează formele pe baza desenelor, iar partea superioară a coșului formează în aşa fel să le poţi tăia fâşii, a căror lungime să aibă o lungime de cca. 15 mm şi o lăţime de 2 mm. Decupează cu grijă mânerul coşuleţului, apoi aplică banda decorativă şi decoraţiune. Aşează oul în coşuleţ şi fi mândră de creaţie.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Decorare, pictură pe sticlă din categoria