Silverlit: Bumper Drone cu cameră HD

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Corpul dronei Silverlit Bumper este rezistent la apă și are o rezistență la accident datorită inelului său de protecție moale. Drona are șase axe, zboară la 2,4 GHz, prin 4 canale. Există mai multe moduri de zbor pe care le puteți alege: modul normal, modul de pornire, modul intermediar, modul avansat sau modul fără cap. Drona se poate întoarce și coborî la atingerea unui buton. Camera HD poate realiza până la 1000 de fotografii sau poate înregistra video. Fotografiile sunt salvate în format jp la op rezoluţie de 1280 x 720 pixeli, iar videoclipurile sunt salvate în rezoluție de 720p și format avi. Încărcarea dronei și descărcarea de fotografiilor și înregostrărilor video pot fi efectuare prin cablu USB. Timp de încărcare: 70-90 de minute, durata zborului: 5-7 minute. Memorie încorporată: 256 MB. Pachetul include de asemenea o elice de schimb. Drona funcționează cu un acumulator 3,7V 850 mAh Li-Pol inclus în ambalaj și necesită 3 baterii de tip AA pentru telecomandă, care nu sunt incluse în ambalaj. Dimensiunile dronei: 33 x 33 x 7 cm, dimensiuni de ambalare: 55 x 36 x 9 cm.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?