Granna: Szuper Farmer - Ranch társasjáték

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

A Szuper Farmer - Ranch társasjáték a korábban óriási sikert aratott és több díjat is bezsebelt Szuper farmer folytatásaként és kibővített változataként minden eddiginél több lehetőséget ad számodra ahhoz, hogy megtapasztalhasd az állattartás szépségeit és a farmerek nehéz mindennapjait.

A játék célja nem más, minthogy felépíts magad körül egy virágzó gazdaságot, hogy neked legyen a legtöbb földed, legelőd és háziállatod. Mindehhez nem csak óriási szerencsére lesz szükséged, hanem taktikai és stratégiai érzékre is, hiszen miközben kockadobások segítségével szaporítod az állatállományt, valamint újabb és újabb földeket vásárolsz magadnak, a közeli erdőből szörnyű veszélyek leselkednek rád.

A kerekerdő közepén ugyanis farkasok és rókák élnek, akik bármikor ráronthatnak állatállományodra, és bár hűséges pásztorkutyák fogadásával kivédheted a veszélyes vadállatok támadását, nem tudod mindig megakadályozni a veszteséget, így gyakran ínséges küzdelmet kell folytatnod a terjeszkedés mellett azzal is, hogy a játék végére minden állatból legalább egy maradjon a farmodon. Amennyiben ugyanis eléred ezt a célt, garantáltan te leszel majd a győztes!

A Szuper Farmer - Ranch társasjáték kellemes összetettsége mellett könnyedén elsajátítható szabályokkal rendelkezik, így ideális kikapcsolódást nyújt az egész család számára, miközben a legkisebbek megismerhetik az állatokat, de fejleszthetik problémafelismerő- és problémamegoldó képességüket is, megtapasztalva közben a gazdaságok működésének fontosságát és nehézségeit.

Accesorii: 1 db játéktábla, 120 db állatos zseton, 6 db kutyafigura, 2 db 12 oldalú dobókocka, 1 db 6 oldalú dobókocka, színes korongok, játékszabály

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?