Vârcolacii din Miller's Hollow - joc de societate în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Șhhh ... Doar în liniște! Satul este bântuit de vârcolaci! Reușești să eviți moartea și să identifici vârcolacul? Un joc de societate cu personaje secrete în care trebuie să interpretezi diferite roluri și să rezolvi marele mister!

Într-un sătuc liniștit, în Miller’s Hollow, cineva moare în fiecare zi și locuitorii nu dau seama cine poate fi vinovatul adevărat, astfel cer ajutorul vostru pentru a rezolva misterul! Preluând rolul locuitorilor, încercați să rezolvați misterul. Unii dintre locuitori (adică voi), deși par nevinovați, în timpul nopții se transform în vârcolaci și încep să omoare. Supraviețuitorii trebuie să găsească vinovatul în timpul zilei cu prețul vieții unuia! Din fericire, câțiva au abilități speciale și primiți ajutor în descoperirea vinovatului: un clarvăzător, un vânător și o vrăjitoare, cu toții vor ajuta.
Ziua este ca un roman de crimă, iar noaptea ca una groază! Un joc interesant pentru întâlniri și petreceri mai mari.

Număr de jucători: 8-18.
Timp de joacă: 30-60 minute.
Dimensiuni de ambalare: 11 x 11 x 25 cm.

Accesorii: 24 cărți de joc 1 reguli de joc în lb. maghiară

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?