Zoobles: Set de joacă Conacul Magic

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Descoperă locul preferat Zoobles - Conacul Magic! Acest set de joacă grozav este plin de transformări uimitoare și aduce la viață lumea zăpăcită Zoobles. Conacul are trei camere diferite, un tobogan, zone de distracții și de transformare a personajului și include o Zoobles Z-Girl unică. Stivuiește, leagă și combină camerele Conacului Magic oricum vrei. Z-Girl Zoobles poate folosi cada de la etaj, apoi o poți da pe tobogan pentru a o transforma în momentul în care atinge punctul de transformare de la parter! Personajul tău se poate relaxa în living iar tu poți învârti roate pentru a transforma camerele în mod magic. Mobilierul se răstoarnă și poți crea zone cu totul noi. Cada devine un pat iar livingul se transformă într-un studio de înfrumusețare pentru transformări minunate! Este atât de distractiv! Fixează-o pe Zoobles Z-Girl pe ringul de dans și învârte-l pentru a o face să danseze. Poți chiar să schimbi fundalurile dublu-față ale Conacului (două incluse) pentru a se potrivi camerelor și a crea noi moduri de joacă. După ce te-ai jucat cu o variantă a Conacului Magic, schimbă totul și ia-o de la capăt! Este ușor să rearanjezi camerele și să te bucuri de cele peste 25 de combinații unice. Transformă și joacă-te ori de câte ori vrei! Conacul Magic Zoobles oferă atât de multe încât trebuie să îl ai în colecția ta. Figurinele de jucărie Zoobles sunt cadoul perfect pentru fetițe cu vârsta de peste 5 ani. Personalizează-ți propriul tău conac cu ajutorul Conacului Magic Zoobles!
Dimensiuni de ambalare: 30 x 14 x 30 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Figurine pentru fete din categoria