LEGO Jurassic World: Expoziția fosilei dinozaurului T. rex - 76940

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Oferă copiilor posibilitatea să învețe mai multe despre dinozauri în timp ce își creează propria lor Expoziție a fosilei dinozaurului T. rex (76940). O jucărie cadou grozavă LEGO Jurassic World pentru copiii iubitori de dinozauri care merită o surpriză, acest set de joc are un model de schelet de T. rex construibil, poziționabil, un stativ de expus, planșetă de desen cu baston indicator, și o figurină pui de Triceratops.

Joacă creative
Ai minifigurinele a 2 personaje populare din Jurassic World - Owen Grady și Darius (din Tabăra cretacică Jurassic World) - pentru a inspira copiii să interpreteze roluri de paleontologi și să-și viseze propriile povești captivante. Sunt incluse instrucțiuni ilustrate ușor de urmat, astfel încât micii fani LEGO pot construi independent și cu încredere.

Distracție cu dinozauri!
Descoperă jucării de construcție spre încântarea tuturor vârstelor din gama LEGO Jurassic World, cu figurine turnate, construibile de dinozauri, minifigurine, clădiri impresionante și vehicule cool pentru joacă și expunere.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?