LEGO Ninjago: Castelul Împăratului Părăsit - 70678

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Unește-ți forțele cu eroii LEGO NINJAGO Lloyd FS, Cole și Akita și pregătește-te de o luptă terifiantă la Castelul Împăratului Părăsit! Atenție la giganticul Dragon de gheață Interzis care păzește castelul. Ferește-te de focurile arbaletei trase din castelul de gheață și de lansatorul cu arc din turnul de gheață. Luptă-te cu maleficul General Vex și cu războinicii lui Samurai Vifor - și nu te lăsa prins în închisoarea de gheață! Creează o tornadă Spinjitzu cu Lloyd FS pentru a dezvălui tronul Împăratului Gheții. Poți să iei Pergamentul Spinjitzu Interzis de la împărat și să oprești iarna glacială de pe Never-Realm? Acest set de joc castel include 7 minifigurine LEGO NINJAGO, noi din iunie 2019: Lloyd FS (Spinjitzu Interzis), Cole, Akita, Împăratul de Gheață, Generalul Vex, Maestrul Vifor al sabiei și Arcaș Vifor. Clădirea Castelul Împăratului părăsit conține tronul Împăratului de gheață, arcada de gheață și o funcție de dezvăluire a tronului, cu un punct de prindere pentru spinnerul tornadă al lui Lloyd FS, 2 turnuri, o arbaletă lansatoare de piroane, depozit de arme, și arme și elemente accesorii asortate incluzând patine, crosă de hochei pe gheață, lopată, katana și un pumnal. Turnul de gheață conține un lansator cu arc și închisoare de gheață cu element de os, și cameră pentru o minifigurină în interior, și o ușă cu deschidere acționată de manetă. Această jucărie grozavă pentru copii include un Dragon de gheață cu cap, picioare și coadă poziționabile. Armele includ katana argintie și ciocanul auriu ale lui Cole, pumnalul lui Akita, Pergamentul Spinjitzu Interzis al Împăratului de gheață, sulița de gheață a Generalului Vex, cele 2 katane de gheață ale Maestrul Vifor al sabiei, și arbaleta Arcașului Vifor. Elementele accesorii includ gluga energizată și jucăria spinner tornadă, nouă din iunie 2019, ale lui Lloyd FS, suportul katanei lui Cole, capul de lup și pelerina lui Akita, și armura de gheață pentru Împăratul de gheață și Generalul Vex. Un excelent cadou de sărbătoare pentru a recrea acțiunea captivantă din serialul TV NINJAGO. Adaugă seturile de construcție de jucărie LEGO 70671 Călătoria lui Lloyd și 70676 Robotul de Titan al lui Lloyd LEGO pentru a juca mai multe aventuri cu Lloyd în Never-Realm. Castelul Împăratului părăsit măsoară peste 22 cm în înălțime, 32 cm în lățime și 22 cm în adâncime. Turnul de gheață măsoară peste 19 cm în înălțime, 6 cm în lățime și 7 cm în adâncime. Dragonul de gheață măsoară peste 14 cm în înălțime, 37 cm în lungime și 51 cm în lățime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?