Monster High: figurină de pluș Cuutopia - Frankie Stein

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Monster High este o lume de surprize drăguțe pentru copii!
Personajele de pluș Cuutopia sunt super drăguțe și teribil de moi, ceea ce le face suficient de drăgălașe pentru a fi îmbrățișate de fanii mici și mari. Inspirate de personajele din serial, plușurile de aproape 13 cm au decorațiuni cu un design sinistru și detalii brodate, ceea ce face ca toată lumea să găsească cu ușurință un favorit cu care să reconstituie scenele preferate sau chiar să inventeze altele noi pentru a-și dezvolta imaginația, fantezia și abilitățile de comunicare. Acest pachet conține Frankie Stein.

Jucăriile moi și pufoase pot deveni tovarășii de somn ai copiilor dumneavoastră sau chiar îi pot însoți într-o vacanță teribil de superbătrână la bunica sau în acele călătorii năstrușnic de lungi.
Culorile și decorațiunile pot varia față de cele prezentate în imagine.

Dimensiuni: 13 x 13 x 12,5 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?