Rummikub Original - joc de societate în lb. maghiară

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Jocul de societate Rummikub Original se bucură de o popularitate uriașă la nivel mondial datorită rejucabilității și imprevizibilității sale nesfârșite. Are reguli similare ale jocului de cărți GIN Rummy, dar în loc de cărți, este jucat exclusiv cu foi de plastic cu numere, ceea ce îl face ușor de înțeles și de savurat.

La începutul jocului, toată lumea, cu excepția începătorului, va primi 14 piese. Scopul va fi apoi de a crea o secvență de numere care reprezintă 33 de puncte utilizând regulile prestabilite. Dacă nu puteți face acest lucru încă, trageți o piesă și apoi pasezi runda, astfel încât să poți încerca din nou mai târziu.

Treaba este complicată de faptul că jocul de societate Rummikub Original are un set de reguli stricte, cum ar fi 33 de puncte din cel puțin trei cărți, folosind aceeași combinație de culori, și nu poți adăuga cărți noi din aceeași culoare nici în fața, nici în spatele cărții 13. Dacă reușești să obții cele 33 de puncte conform regulilor, câștigi jocul!

Rummikub Original oferă garantat un nivel ridicat de relaxare matură pentru copii mai mari și familiile, îmbunătățind în același timp simțul logic, precum și abilitățile de recunoașterea și de rezolvare problemelor și.

Accesorii: 106 piese de joc (2 serii cu numere 1-13, în 4 culori și 2 jokeri), 4 suporturi, 1 regulile jocului

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?